Over aanbiedingvoorjou

Op aanbiedingvoorjou.nl vind je de scherpste en leukste aanbiedingen, acties, kortingen, kortingscodes, actiecodes, dagaanbiedingen, gratis producten en monsters, waar iedereen kosteloos gebruik van kan maken.
Zo hoef je niet meer eindeloos zelf het internet af te zoeken naar een aanbieding en scheelt het je tijd en een hoop geld. Dagelijks komen er nieuwe aanbiedingen en kortingscodes/actiecodes bij. Wil je elke week de populairste en scherpste aanbiedingen per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Wil je op elk moment van de dag de nieuwste aanbiedingen kunnen volgen? Volg ons dan op Twitter of maak gebruik van onze RSS feed. De RSS feed kunĀ  je bijvoorbeeld instellen in jouw iGoogle of Google Reader. Heb je nog geen iGoogle account? Maak deze dan hier aan.

Zo werkt aanbiedingvoorjou.nl
Op de homepagina verschijnen altijd de nieuwste aanbiedingen en kortingscodes. Indien je op zoek bent naar een bepaald type aanbieding kun je kiezen uit een categorie aan de rechterkant of gebruik maken van de zoekfunctie rechtsboven op elke pagina. Heb je een leuke aanbieding of kortingscode gevonden? Dan kun je altijd direct doorklikken naar de webshop waar de aanbieding of kortingscode van is. Dat is tenslotte wel zo handig! Indien je gebruik wilt maken van de kortingscode dan kopieer je de kortingscode van aanbiedingvoorjou.nl en plak je hem op de juiste plek in het bestelproces. De code wordt dan direct verwerkt aan het einde van het bestelproces.

Aanbiedingen, acties, kortingen, kortingscodes, actiecodes, gratis monsters die niet meer geldig of werkzaam zijn worden automatisch van de site verwijderd. Hierdoor sta je niet voor vervelende verassingen of tegenvallers. Wij besteden hier zorgvuldig tijd aan, aangezien wij kwaliteit willen leveren en jou service willen bieden.Mocht je toch een aanbieding of kortingscode hebben gevonden die niet werkt en nog wel op aanbiedingvoorjou.nl vermeld staat, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij zullen de aanbieding of kortingscode dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Van wie is deze website?
Aanbiedingvoorjou.nl is een idee van Henk Tukker en Mike Kruizinga. Wij betalen zelf graag niet teveel als dit niet nodig is en zoeken dan ook het internet af naar aanbiedingen en koopjes voordat we iets kopen. In deze economisch mindere tijden willen wij jou hier graag ook van kunnen laten profiteren. Daarom zoeken we het internet af naar de scherpste aanbiedingen, kortingen, kortingscodes en acties die er te vinden zijn.

Wij wensen je veel plezier met jouw bespaarde geld en hopen je regelmatig terug te zien op onze site! Heb je vragen over ons of over aanbiedingvoorjou.nl? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Henk en Mike.