Disclaimer

De website aanbiedingvoorjou.nl wordt met de groots mogelijke zorg voorzien van aanbiedingen, acties, kortingscodes en andere actie gerelateerde informatie. Wij proberen altijd het aanbod compleet en correct te plaatsen. Het kan echter altijd voorkomen dat een actie of korting niet of niet meer werkt of niet meer bestaat of op enige andere wijze niet het gewenste resultaat met zich mee brengt. Aanbiedingvoorjou.nl is hier niet voor aansprakelijk.

Wij kunnen jou niet garanderen dat kortingen en aanbiedingen vermeld op aanbiedingvoorjou.nl werken. Het is ten alle tijden aan jou zelf om te controleren of een aanbieding, korting of kortingscode de gewenste korting geeft.

Aanbiedingvoorjou.nl is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze site. Kom je een actie tegen die niet goed (meer) werkt? Laat het ons dan weten via het contactformulier, wij zullen dan zo snel mogelijk actie ondernemen.

Tussenpersoon
Aanbiedingvoorjou is alleen een tussenpersoon. Dit wil zeggen dat aanbiedingvoorjou niet degene is die het product levert. Voor vragen, opmerkingen, levertijden en eventuele klachten moet u zich daarom ook altijd richten tot de aanbieders van de producten. Aanbiedingvoorjou kan in deze niets voor jou betekenen.

Adviezen
Aanbiedingvoorjou.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via de website. Als het gaat om aanbiedingen of kortingen voor financiƫle, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dien je je te wenden tot een deskundige voor professioneel advies. De adviezen op aanbiedingvoorjou.nl worden zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten
Heb je een klacht over aanbiedingvoorjou.nl? Laat het ons dan weten via het contactformulier en vermeldt hierbij altijd jouw volledige naam en adres. Omschrijf hierbij duidelijk wat de klacht is, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. Wij streven ernaar om jouw klacht binnen 10 werkdagen te behandelen en zullen je hierover op de hoogte houden.

Wetgeving
Op de website aanbiedingvoorjou.nl is Nederlands recht van toepassing. Indien je gebruik maakt van de website en of informatie op deze website ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Copyright Aanbiedingvoorjou.nl. All Rights Reserved.