Adidas Online shop met vele sportartikelen

Winkel informatie Adidas
Adidas is opgericht in 1920 door Adolf Dassler. Hij begon in Herzogenaurach met het maken van schoenen.
Adidas is in het kort te verdelen in twee kledinglijnen. De lijn met het klassieke logo, het bladvormige logo, leent zich de laatste jaren vooral voor de dagelijkse draagbare (vrije tijds-) kleding. De performance-lijn draagt het strakke, moderne, drie schuine strepen-logo en was in eerste instantie puur bedoeld als kwaliteitsmerk voor de sportmarkt.Tegenwoordig wordt het verschil in de beide lijnen steeds kleiner.
In de online shop van Adidas kun je werkelijk alle producten van Adidas vinden voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo vind je er schoenen, jackets, kleding, trainingspakken, t-shirts, accessoires, zwemkleding, ondergoed, sokken en vele andere producten. Ook kun je producten bekijken die gerelateerd zijn aan een bepaalde sport zoals basketball, voetbal, tennis, zwemmen, atletiek en enkele andere sporten. Als er sale is bij Adidas zie je dit meteen op de site van Adidas. Zo kun je snel en direct profiteren van de aanbiedingen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Adidas aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Adidas.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Adidas kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Adidas heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Adidas als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Adidas belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, adidas, shops, store, originals, superstar, beckenbauer, firebird, slvr shoes, football, running, apparel, clothes, Stella McCartney, Porsche Design, shopadidas, nieuwe artikelen, schoenen, shoes, accessoires, kleding, basketbal, tennis, training, outdoor.

Verlopen aanbiedingen van Adidas: