Aktiesport Sportkleding, sportschoenen en sport accessoires

Winkel informatie Aktiesport
Aktiesport is de grootste sportretail keten in Nederland. Aktiesport heeft meer dan 130 vestigingen. Meer dan 120 in Nederland, 3 in België en sinds december 2004 is Aktiesport ook actief in Duitsland.
Het assortiment van Aktiesport bestaat uit de nieuwste collecties van de grootste A-sport merken: Nike, Umbro, Diadora, Le Coq Sportif, Adidas, Puma, Asics, Reebok en vele andere merken. Aktiesport biedt zowel schoenen, kleding en accessoires aan, waarvan een gedeelte i.s.m. de merken exclusief voor Aktiesport ontwikkeld wordt. Dit alles is op zich al bijzonder. Maar werkelijk uniek aan Aktiesport is het prijsniveau. Standaard, dus los van acties en aanbiedingen, ligt de gemiddelde prijs al zo’n 10% lager dan bij aanbieders van vergelijkbare artikelen.

Dit is mogelijk omdat Aktiesport geen franchiseformule is, maar een centraal gestuurde winkelketen. Dat stelt Aktiesport in staat om groot in te kopen en snel te schakelen. Sneller, adequater, gerichter en actueler dan vele andere winkelketens.
Is je aankoop uiteindelijk toch niet wat je ervan verwachtte? Geen probleem, je kunt artikelen altijd retourneren per post of terugbrengen naar één van de winkels bij jou in de buurt.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Aktiesport aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Aktiesport.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Aktiesport .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Aktiesport heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Aktiesport .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Aktiesport belangrijk zijn: aktiesport, aktiepsort, actiesport, actiepsort, aktie sport

Verlopen aanbiedingen van Aktiesport :