AnderZorg Goedkope zorgverzekering met goede zorg en lage premie

Winkel informatie AnderZorg
Ben jij iemand die niet meer wil betalen voor een ziektekostenverzekering dan nodig is, maar wel goede zorg verwacht als de nood aan de man is? Dan is AnderZorg de zorgverzekeraar voor jou! Bij AnderZorg kun je rekenen op een goedkope en betrouwbare ziektekostenverzekering. Ook hanteert AnderZorg geen medische selectie.
De Basisverzekering van AnderZorg heet AnderZorg Basis. De dekking van de Basisverzekering wordt door de overheid bepaald en is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Maar de premies verschillen. Of je nu op Independer.nl, Verzekeringssite.nl, Zorgkiezer of Kiesbeter.nl kijkt, AnderZorg staat voor de Basisverzekering bovenaan bij de laagste premies van Nederland. AnderZorg houd de premie laag door efficiƫnt te werken. Bij AnderZorg regel je zo veel mogelijk via internet. En dat scheelt veel gedoe.
AnderZorg is onderdeel van Menzis. Een gerenommeerde zorgverzekeraar met bijna 2 miljoen verzekerden. Samen met Menzis heeft AnderZorg afspraken gemaakt met vrijwel alle zorgaanbieders van Nederland. Zo heb je optimale keuzevrijheid
Wil je in 2011 dus niet teveel betalen voor een zorgverzekering? Neem dan zeker eens een kijkje bij AnderZorg.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


AnderZorg aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.AnderZorg.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van AnderZorg kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
AnderZorg heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van AnderZorg als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor AnderZorg belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, AnderZorg, laagste premie, zorgverzekering, zorgverzekeraar, overstappen, anderzorg basis, anderzorg jong, anderzorg extra, anderzorg tand, offerte, premie berekenen, goede zorg.

Verlopen aanbiedingen van AnderZorg: