ANWB Vele voordelige verzekeringen

Winkel informatie ANWB
De ANWB is een Koninklijke Nederlandse Toeristenbond, en daarmee een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Hierdoor draagt de ANWB een bijdrage aan de samenleving. De ANWB is opgericht in 1883 als belangenbehartiger van wielrijders. De ANWB helpt haar leden door hen te informeren, te adviseren en zo nodig te waarschuwen, en door hen bij problemen weer op weg te helpen. De ANWB wil mensen helpen hun eigen weg te gaan.
Met de producten en diensten komt de ANWB tegemoet aan de wensen en behoeften van individuele leden. Sommige producten en diensten zijn gratis voor leden, andere worden voor een ledenprijs aangeboden.
Zodoende biedt de ANWB ook verzekeringen aan die flexibel en transparant zijn. Hierbij kun je denken aan een autoverzekering, een reisverzekering, een camperverzekering, een fietsverzekering of een wegenwacht auto assist. Met een autoverzekering kun je 24 uur per dag rekenen op de vertrouwde hulpt van de ANWB alarmcentrale. Met de reisverzekering kun je rekenen op de beste hulp als je die nodig hebt als je op vakantie bent.
Leden van de ANWB ontvangen 5 procent korting op verzekeringen van de ANWB. Daarnaast kun je profiteren van pakketkorting als je meerdere verzekeringen afsluit bij de ANWB. Dit voordeel kan oplopen tot wel 10 procent.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


ANWB aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.ANWB.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van ANWB kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
ANWB heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van ANWB als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor ANWB belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, ANWB, rijden, auto, autoverzekering, fietsverzekering, lidmaatschap, reisverzekering, vakantie, pechhulp, alarmcentrale.

Verlopen aanbiedingen van ANWB: