AutoWeek De autoverzekering nieuwe stijl

Winkel informatie AutoWeek
Bij AutoWeek weten ze hoe belangrijk jouw auto is. Een auto kost behoorlijk veel geld en dat kan je maar één keer uitgeven. AutoWeek test jaarlijks auto’s, schrijft over ontwikkelingen in de auto-industrie. Maar bij AutoWeek kun je nu ook terecht voor een zeer flexibele en voordelige autoverzekering.
Een autoverzekering is een noodzakelijk kwaad. Je moet ten slotte verzekerd zijn voordat je de weg opgaat. Voorheen had je alleen de keuze uit WA, WA-plus en All Risk, waarbij je premie hard omhoog schoot bij een claim.
AutoWeek biedt nu een autoverzekering aan waarbij je zelf bepaalt wat je wilt verzekeringen. Het hele jaar betalen voor bijvoorbeeld dekking in een wintersportgebied vindt AutoWeek merkwaardig en onnodig, je komt daar immers hoogstens twee of drie weken per jaar, dus hoef je er ook niet 52 weken voor te betalen.
Met de AutoWeek autoverzekering heb jij de mogelijkheid om zelf jouw verzekering aan- en uit te kleden, wanneer jij dat wilt, via internet. Daarnaast betaal je weinig premie als je weinig rijdt en is de verzekering dagelijks opzegbaar.
Als je een autoverzekering afsluit bij AutoWeek wordt dit overgedragen aan Ditzo. AutoWeek is dus een ‘verbonden bemiddelaar’ van ASR Schadeverzekering NV, het moederbedrijf van Ditzo.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


AutoWeek aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.AutoWeekVerzekeringen.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van AutoWeek kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
AutoWeek heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van AutoWeek als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor AutoWeek belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, AutoWeek, autoverzekering, autoverzekeringen, verzekering auto, auto verzekering, afsluiten, goedkope, online, offerte, auto, verzekering, verzekeren, premie, verzekeren auto, online, voordelen, beste, vergelijk, vergelijking, voordelig, voordelige, goedkoop, goedkoopste, autopolis.

Verlopen aanbiedingen van AutoWeek: