Backup-Connect Online backup van je bestanden

Winkel informatie Backup-Connect
Backup-Connect biedt een betrouwbare en voordelige backup mogelijkheid waar je vervolgens geen omkijken meer naar hebt. Anders dan de traditionele backup op tape of disk, hoef je geen kwetsbare media te gebruiken en zijn er geen dagelijkse handelingen meer nodig. Jouw backup wordt dagelijks automatisch gemaakt en meteen veilig en versleuteld opgeslagen in het datacenter van Backup-Connect.

 

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Backup-Connect aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Backup-Connect.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Backup-Connect .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Backup-Connect heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Backup-Connect .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Backup-Connect belangrijk zijn: online backup, backup-online, remote backup, internet backup, backup, back-up, back-up online, online backup verkopen, partnerprogramma, partner programma, online backup verkopen, verkoop backup, ahsay