Baderie Maakt jou droombadkamer waar!

Winkel informatie Baderie
Baderie bestaat al meer dan 30 jaar en heeft daarmee veel expertise opgedaan op het gebied van sanitair. Door de landelijke dekking van Baderie is er altijd een vesiging bij jou in de buurt. Op de website van Baderie kan je alvast inspiratie opdoen op het gebied van badkamers en andere sanitaire voorzieningen. De website biedt bovendien de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken en door middel van een moodboard meer overzicht te hebben in jou gedachten. Je kan bij Baderie zelf aan de slag met je droombadkamer.

Daarnaast heeft Baderie ook adviseurs in dienst die jou bij het ontwerp graag willen helpen. Om zo de wensen en idee├źn uit te werken tot een badkamerontwerp dat daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Bij het ontwerp zal altijd het budget van jou in het achterhoofd gehouden worden. Bij Baderie vind je de bekende A-merken, maar het bedrijf heeft ook een kwalitatief hoogstaand huismerk.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Baderie aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Baderie.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Baderie .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Baderie heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Baderie .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Baderie belangrijk zijn: Badkamer, sanitair, kwalitatief, ontwerpen, adviseurs, aanbieding, actie, korting, a-merken, inspiratie, moodboard.