Badtv.nl De specialist in badkamertelevisies

Winkel informatie Badtv.nl
Badtv.nl is een leverancier van kwalitatief hoogstaande badkamertelevisies. De badkamertelevisies zijn leverbaar vanaf 8 inch tot een formaat van 32inch! Badtv is eigen importeur en de 2e leverancier in Nederland van badkamertelevisies. Badtv.nl valt als dochteronderneming onder het moederbedrijf Globe en heeft haar hoofdvestiging in Groningen.

Badtv onderscheidt zich op de markt met zijn prijzen. In vergelijking met de concurrent is badtv.nl de helft goedkoper. Alle televisies van badtv.nl voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zorgen voor een perfecte beeldkwaliteit en kijkhoek. De badkamertelevisies zijn zowel voor opbouw als inbouw te gebruiken. Door een waterdichtheidsgraad van IP65, loop je geen risico op kortsluiting.
Badtv.nl bezorgt gratis, hierdoor heb je dus geen verzendkosten bij het aanschaffen van een badkamertelevisie.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Badtv.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Badtv.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Badtv.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Badtv.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Badtv.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Badtv.nl belangrijk zijn: tv badkamer, tv+badkamer, televisie badkamer, televisie+badkamer, televisie, tft, plasma, monitor, waterdichte monitor,badkamertelevisie, waterdichte, waterdichte tft, scherm, badkamer, sauna, keuken, monitoren, flatscreen, waterproof, spiegel, tuin, boot, jacht,

Verlopen aanbiedingen van Badtv.nl :