Bank of Scotland Hypotheek en sparen

Winkel informatie Bank of Scotland
Bank of Scotland is op 17 juli 1695 opgericht en was de eerste Europese bank die met succes papiergeld in omloop bracht. Bank of Scotland Nederland is sinds 1999 als hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt actief. Vanaf 2010 biedt de bank ook spaarproducten aan. Bank of Scotland maakt deel uit van Lloyds Banking Group.
Bank of Scotland Nederland onderscheidt zich van andere banken door vanuit een vernieuwend business model en een eigenzinnige visie de markt te bedienen. Kenmerkende bedrijfseigenschappen zijn de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de resultaatgerichtheid en het constante streven naar ‘customer excellence’.
Bank of Scotland Nederland is gespecialiseerd in sparen en hypotheken. Bank of Scotland zet zich ervoor in jou doorlopend aantrekkelijke voorwaarden te bieden. Door de kosten zeer nauwlettend in de gaten te houden, kunnen ze de bedrijfskosten tot een minimum beperken en goede rentes voor zowel jouw spaargeld als jouw hypotheek garanderen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Bank of Scotland aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.BankofScotland.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Bank of Scotland kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Bank of Scotland heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Bank of Scotland als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Bank of Scotland belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Bank of Scotland, sparen, hypotheek, spaarrekening, hypotheekrente, berekenen.

Verlopen aanbiedingen van Bank of Scotland: