BCC Low pricing, high service

Winkel informatie BCC
BCC.nl is onderdeel van de sterk groeiende, landelijke winkelformule BCC. BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC is al sinds 1969 één van de grootste en succesvolste elektro-retailers en heeft momenteel 50 winkels verspreid over Nederland. BCC valt onder KESA. KESA is een multinational met toonaangevende vestigingen in 9 Europese landen. Hierdoor kan BCC groot inkopen, zodat jij als klant altijd de laagste prijs betaalt. BCC.nl biedt jou een enorm assortiment met een uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Je vindt bij BCC.nl snel waar je naar op zoek bent, omdat de webshop is opgedeeld in verschillende categorieën: huishouden, keuken, beeld en geluid, foto en video, computer en gaming, persoonlijke verzorging, navigatie en telefoon. En wil je iemand iets cadeau geven bij BCC, maar weet je bijvoorbeeld niet precies wat? Geef dan de BCC Giftcard cadeau! Deze kan opgewaardeerd worden met een bedrag tussen de 10 en 150 euro en is 3 jaar geldig. Online kan het nog resterende tegoed van de BCC Giftcard opgevraagd worden.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


BCC aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.BCC.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van BCC .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
BCC heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van BCC .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor BCC belangrijk zijn: Home, Footer, BCCServices,

Verlopen aanbiedingen van BCC :