Belly Bandit Afslanken na de zwangerschap

Winkel informatie Belly Bandit
Heb jij na jouw zwangerschap en bevalling last van een ‘buikje’ dat je moeilijk weer wegkrijgt? Dan is de Belly Bandit iets voor jou. Met de Belly Bandit heb je in zeer korte tijd jouw oude figuur weer terug.
De Belly Bandit oefent druk uit op jouw buik. De buik is verbonden met een strakke Belly Bandit die ervoor zorgt dat je een rechte houding aanneemt. Door deze rechte houding aan te nemen train je de spieren in de buik, rug en benen en zorgt ervoor dat je snel weer jouw oude figuur terug hebt.
Je kunt in de online shop kiezen uit verschillende typen Belly Bandits: de original, couture en bamboo. Daarnaast kun je er terecht voor een Bosom Bandit, Belly Belt, C-panty Incision Care Classic, C-panty Incision Tummycut en Bathing Buddie
Kortom: de Belly Bandit helpt bij het verminderen van striae, geeft de draagster ondersteuning en comfort, versnelt de herstelperiode na zwangerschap, helpt de juiste houding aan te nemen en ontneemt druk van benen en rug.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Belly Bandit aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.BellyBandit.eu )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Belly Bandit kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Belly Bandit heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Belly Bandit als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Belly Bandit belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, webwinkel, mevrouw vermeer, Vermeer, On-line winkelen, winkel, kleding, kledingwinkel, Rayure, Yaya, Mondofuturo, Alan Red, Bluette, Glamour, Soaked in Luxurey, Sisters Poiny, vingino, Dolce Luna, I’L Dolce.

Verlopen aanbiedingen van Belly Bandit: