Bidrivals Nieuwe producten tegen lage prijzen per veiling

Winkel informatie Bidrivals
Bidrivals is niet meer actief
Bidrivals is een nieuwe manier om tegen zeer lage prijzen nieuwe producten te kopen via leuke en spannende veilingen waar iedereen aan mee kan doen. Bidrivals heeft een ondernemende en effectieve organisatie. Hierbij ligt de nadruk op het geven van optimale service aan de leden van Bidrivals. Bidrivals werkt met verschillende productleveranciers en veilige betaalsystemen.
Je biedt al mee voor € 0,50 en bij iedere bieding wordt de prijs verhoogd met € 0,10. Betalingen kunnen met een creditcard of via paypal worden gedaan. Om aan de veiliingen van Bidrivals deel te kunnen nemen, moet je biedingen als voorschot kopen via de zogeheten ‘biedpakketten’. Na het kopen van een biedpakket kan het bieden beginnen.
Het is heel simpel en betrouwbaar. Doe een bod en de hoogste bieder op het moment dat de tijd is teruggelopen naar nul wint de veiling en kan het product tegen de geboden prijs kopen. Als er een bod wordt gedaan wordt de biedtijd weer iets verlengd, zodat je nog een kans hebt om het bod te verhogen als je nog niet bovenaan staat.
Vele mensen gingen je al voor en kochten voor zeer weinig geld leuke producten, zoals Call of Duty voor 0,88 euro, een Nintendo DSI voor 6,87, een Expresso machine voor 0,39 euro of één van de vele andere producten. Probeer het snel zelf en scoor een koopje bij Bidrivals!

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Bidrivals aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.bidrivals.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Bidrivals .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Bidrivals heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Bidrivals .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Bidrivals belangrijk zijn: bidrivals, bieden, euro, europa, geld, goedkoop, Nederland, online veiling, prijs, producten, veiling, betrouwbaar.