Bidster Het unieke laagste bod!

Winkel informatie Bidster
Bidster.com bestaat niet meer
Op de veiling van Bidster.com kan je gewoon bieden net als op een gewone veiling. Het grote verschil is echter dat het bij Bidster.com het niet gaat om het unieke hoogste bod, maar om het laagste unieke bod dat uitgebracht is tijdens de veilingtijd. Aan het einde van die door Bidster vastgestelde tijd heeft de persoon met het laagste unieke bod het product gekocht en is het er eigenaar van geworden. Zo kan je een Ipod aanschaffen voor minder dan 1 euro. Wil jij op goedkope wijze aan je producten komen kijk dat snel bij Bidster.com. Om mee te kunnen doen op de veiling moet je een lidmaatschapaccount aanmaken. Je kan bij Bidster biedingen uitbrengen door middel van SMS of online

Op de website van Bidster.nl staat alles precies uitgelegd. Koop de producten die je wilt hebben op de veiling van Bidster.com tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Bidster aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.bidster.com )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Bidster.com kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Bidster heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Bidster.com als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Bidster belangrijk zijn: aanbieding,actie,Bidster,bidster.com,bieden,bod,goedkoop,korting,laagste,online,producten,sms,veiling