Blomma Nordic design for kids

Winkel informatie Blomma
Blomma bestaat helaas niet meer
Blomma verkoopt hippe kinderkleding, speelgoed en hebbedingen uit Scandinavië. Hippe Deense en Zweedse kinderkledinglabels als Småfolk, Ubang, Minymo, LipFish en Duns.
Blomma is goed op de hoogte van de trends in Scandinavië en heeft een voorliefde voor kleurige originele kleding. Blomma is steeds op zoek naar handgemaakte artikelen, zoals het inmiddels bekende aardbeienmutsje.

Natuurlijk ontbreken ook de kinderboeken en cd’s niet van bekende Zweedse figuren als Pippi Langkous. Winkelen bij Blomma is simpel, leuk en kan 24 uur per dag.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Blomma aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Blomma.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Blomma .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Blomma heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Blomma .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Blomma belangrijk zijn: blomma, Over Blomma, lipfish, smafolk, scandinavisch, duns, mynimo, ubang, zweeds, deens, kikkershirt, kikkerpakje, jumpsuit, kletskous, jurk, origineel, wagenspanner, pippi langkous, astrid lindgren, bestek

Verlopen aanbiedingen van Blomma :