Bookadoo Foto en naam gepersonaliseerde voorlees boeken en vriendenboeken

Winkel informatie Bookadoo
In de webshop van Bookadoo vind je ‘bookadoo’s’. Een Bookadoo is een zeer leuk kinderboek, misschien zelfs wel het leukste kinderboek wat je ooit gezien hebt. Géén één Bookadoo is hetzelfde. In een Bookadoo kan jouw kind namelijk de hoofdrol spelen in het verhaal. Op prachtige platen en in spannende stukken in het verhaal herkent jouw kind, kleinkind, neefje of buurmeisje zichzelf op elke bladzijde in een avontuur. Jouw kind kan dus een popster, superheld of bijvoorbeeld een prinses zijn. Bookadoo heeft daarvoor alleen de naam van jouw kind nodig en een foto. Op de site van Bookadoo staat stap voor stap uitgelegd hoe gemakkelijk het is om een unieke Bookadoo te laten maken.
Bookadoo is aangesloten bij ThuisWinkel.org en er zullen regelmatig nieuwe Bookadoo’s verschijnen. Houdt de site van Bookadoo dus in de gaten.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Bookadoo aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Bookadoo.com )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Bookadoo kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Bookadoo heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Bookadoo als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Bookadoo belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Bookadoo, kinderboek, voorleesboek, fotoboek, naamboek, persoonlijk boek, cadeau, kado, leesboek, kinderboek, vriendenboek, vriendinnenboek, vriendenboekje, Bookadoo, gepersonaliseerd.

Verlopen aanbiedingen van Bookadoo: