Boox De online boekhandel

Winkel informatie Boox
Boox.nl bestaat helaas niet meer
Boox is erop gericht jou alle relevante boeken, vakbladen en digitale uitgaven te leveren met een zeer voordelige prijs. Boox is een jonge onderneming die is opgericht in 2009. Ze hebben als doel de beste internet boekwinkel te worden van Nederland. Naast het leveren van boeken, verkopen ze ook vakbladen en digitale uitgaven. Naast de normale literatuur verkoopt Boox.nl ook een zeer breed assortiment vakboeken. Hierbij kan je denken aan managementboeken, medische boeken en boeken op juridisch gebied. Door dit brede aanbod vind je altijd je weg op Boox.nl. Naast de vakgerelateerde literatuur biedt Boox.nl ook onspannende literatuur aan. Ze willen dat je altijd kan slagen bij Boox.nl.

Naast het brede aanbod is Boox.nl ook op andere punten gericht. Hierbij gaat het om: snelle levering van de boeken en vakbladen in heel Nederland, de klantenservice is altijd goed bereikbaar, de verpakking voor het verzenden is stevig, je blijft op de hoogte van de verzendstatus binnen jouw account, eenvoudige bestelprocedure en lid van de Thuiswinkel organisatie. Voor de een echte online boekhandel moet je bij Boox.nl zijn.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Boox aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Boox.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Boox .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Boox heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Boox .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Boox belangrijk zijn: Boeken, boek, nieuwe boeken, tijdschrift, tijdschriften, magazine, luisterboeken, books, boox, boex, boeks, audioboeken, literatuur, vakliteratuur, fictie, thrillers, kookboeken, reisboeken, kinderboeken, medisch, management, business, juridisch, lifestyle, business, management, filosofie, financieel, fiscaal, Geschiedenis, ICT, Juridisch, Kind, Jeugd, Kunst, personeel, wonen, wetenschap, onderwijs, stripboeken, spiritualiteit, bestseller, schrijver, top

Verlopen aanbiedingen van Boox: