Box for you Gratis leuke producten ter kennismaking

Winkel informatie Box for you
Al meer dan 650.000 mensen hebben de Boxfor2 besteld. Wegens dit succes besloten ze ook de eenpersoons huishoudens een leuke pakket aan te bieden. In BoxforYou zitten enkele producten ter kennismaking voor alle eenpersoons huishoudens in Nederland.
De BoxforYou is gratis en je betaald alleen de €6,96 verpakkings- en verzendkosten.
Je kan de BoxforYou bestellen voor bijvoorbeeld een vriend(in), familielid of voor jezelf. De inhoud van de box kan per box verschillend zijn.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Box for you aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.boxforyou.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Box for you .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Box for you heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Box for you .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Box for you belangrijk zijn: gratis, boxforyou, op jezelf, wonen, alleen wonen, single, box for you, gratis producten, eenpersoons huishouden, kado, cadeau,