Broekies Kinderoutlet

Winkel informatie Broekies
Broekies is opgericht in maart 2005. Het bedrijf wil de internetwinkel zijn voor jouw kinderkleding. Hiervoor zetten ze de kinderkleding in de markt tegen zeer scherpe en aantrekkelijke prijzen.
Broekies is erop gericht kinderkleding te verkopen in de maten 68 – 176. De kinderkleding die wordt aangeboden kan van de actuele collectie zijn van het desbetreffende merk maar kan ook van een voorgaand jaar zijn. Hierdoor kan Broekies de kleding aanbieden tegen hoge kortingen ten opzichte van de prijs in de normale winkels. De kwaliteit van de kleding is precies hetzelfde alleen de prijs is anders. De kinderkleding wordt uitsluitend via internet aangeboden, je kan het dus niet vinden in de winkels van Nederland. Broekies zorgt ervoor dat jouw bestelling binnen 2 dagen na betaling bij je afgeleverd wordt.

Ben je geïnteresseerd geworden? Klik dan snel naar de winkel toe om het met eigen ogen te zien. Je kan er eenvoudig digitaal bladeren door de gehele collectie van Broekies. Betalen doe je bij Broekies in een beveiligde en afgeschermde omgeving.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Broekies aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Broekies .nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Broekies .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Broekies heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Broekies .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Broekies belangrijk zijn: kinderkleding, babykleding, kinderkleren, babykleren, kleding, kinderen, merkkleding, online, winkel, outlet, store, broekies, badkleding, zwemkleding

Verlopen aanbiedingen van Broekies: