Cafe Moda Schoenen en laarzen

Winkel informatie Cafemoda
Café Moda is ontstaan uit een jarenlange passie voor schoeisel, mode en ‘La vita èbella’. Eerst is Café Moda met 3 schoenwinkels in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg, maar ondertussen is er ook een webshop. Een waar online shoppingparadijs voor vrouwen die houden van betaalbare fashionable mode.De webshop is een afspiegeling van de winkels met een eenvoudige navigatie, snelle levering,en geen verzendkosten. Het onderscheidende vermogen komt uit de snel wisselende collecties, de inkopers springen het gehele jaar in op de laatste modetrends.

Café Moda heeft een inkoopteam dat trends spot op beurzen in Italië en goed rondkijkt in trendsettende steden als Londen, Milaan, Ibiza en Kopenhagen. Bij de inkoop van schoenen wordt altijd eerst gekeken of een trend echt bij Cafe Moda past. Maar zij streven in de opbouw van hun collectie altijd naar een meerderheid van modellen die net even anders zijn, in kleur én prijs! De trendy no-nonsense schoenen en laarzen die Cafe Moda nu online verkoopt, zijn echte eye-catchers voor de jonge trendy vrouw.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Cafemoda aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Cafemoda.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Cafemoda .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Cafemoda heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Cafemoda .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Cafemoda belangrijk zijn: cafe, moda, mode, schoenen

Verlopen aanbiedingen van Café Moda: