CanvasCorner.eu De specialist in foto’s op canvas

Winkel informatie CanvasCorner.eu
CanvasCorner.eu is specialist in foto’s op canvas. De canvassen kunnen zeer eenvoudig en snel via de site worden besteld. Er is een budgetlijn en een gewone canvaslijn. Van beide producten is de kwaliteit uitstekend. Voor de budgetlijn is de levertijd echter langer, gemiddeld 10 werkdagen. De reguliere foto op canvas wordt binnen 5 werkdagen geleverd, spoedverzending binnen 2 werkdagen is voor dit product mogelijk. De scherpe prijs en het uitgebreide assortiment aan formaten, inclusief panorama’s, maakt Canvas Corner voor jou zeer aantrekkelijk. Als je een foto op doek bestelt bepaal je zelf tijdens het bestelproces het formaat en de ideale foto-uitsnede.

Ben je geïnteresseerd in canvasdoeken? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


CanvasCorner.eu aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.CanvasCorner.eu. )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van CanvasCorner.eu kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
CanvasCorner.eu heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van CanvasCorner.eu als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor CanvasCorner.eu belangrijk zijn: foto, canvas, 2 cm, 4.5 cm, frame, poster, houten, baklijst, bloklijst,

Verlopen aanbiedingen van CanvasCorner.eu: