Club Med Een wereld vol vakantiegeluk

Winkel informatie Club Med
Club Med is al decennia lang een specialist op het gebied van all-inclusieve reizen. Op dit moment heeft Club Med 80 eigen resorts over heel de wereld. Op elk resort ben je dus gewaarborgd van de kwaliteit van Club Med, omdat ze het zelf in de hand hebben en niet overgeleverd zijn aan andere partijen. Bij Club Med heb je bovendien als voordeel dat ze totaalpakketen leveren waarin de volgende dingen zijn opgenomen: vlucht, verblijf, maaltijden, snacks en drankjes, sportlessen, kinderopvang en entertainment. Met de reizen van Club Med kom je niks tekort. De organisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De landen waar Club Med gevestigd is zijn: Marokko, Mauritius, Mexico, Portugal, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten, Australië, Bahamas, Brazilië, Dominicaanse Republiek, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Indonesië, Israël, Italië, Japan, Malediven, Maleisië en Zwitserland.

Ben jij geïnteresseerd in de all-inclusieve reizen van Club Med? Neem dan eens een kijkje op de website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Club Med aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Club Med.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Club Med .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Club Med heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Club Med .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Club Med belangrijk zijn: wintersport, vakantie, ski, snowboarden, great members, clubdorp, Frankrijk, Alpen, Europa, Zuid-Amerika,

Verlopen aanbiedingen van Club Med: