Compleet Comfort Alles om het leven prettig te houden

Winkel informatie Compleet Comfort
Compleetcomfort.nl is een webwinkel van de overkoepelende organisatie Postorder Groep Nederland – DiMarEx. In 1987 is het familiebedrijf DiMarEx opgericht als reclame marketing bureau. In 1990 werden de eerste stappen gezet om het kopen per post te bevorderen. Sinds die tijd zijn ze bezig met het leveren van innovatieve artikelen die het leven prettig kunnen maken en/of houden. Compleetcomfort.nl is het online warenhuis op gebied van o.a. huis en comfort, handige hulpen en comfortkleding. Unieke producten om het leven prettig te houden. Het overgrote deel van het assortiment is niet in de reguliere winkels verkrijgbaar. De shop van Compleet Comfort is overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën: lichaamsverzorging, figuurcorrectie en afslanken, fit en gezond, incontinentie, oren en ogen, voedingssupplementen, kleding en schoeisel, in en om het huis, handige hulpen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Compleet Comfort aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.CompleetComfort.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Compleet Comfort kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Compleet Comfort heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Compleet Comfort als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Compleet Comfort belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Compleet Comfort, compleetcomfort, online winkel, comfort, winkelen, online shoppen, online kopen, shoppen, kopen, bestellen, Senior,50+, Airmax Pillow, Tuinwachter, Halsband Blaf Control, Paint Zoom, Zonnewerende folie, Matrassenvulstuk, 2 paar Reumabandages, Afslankpleisters, Therapeutische schouderband, Integraal zonnebril, Integraal nachtbril, H2O Mop Ultra, Paar Grote-teen-correctors,Tuinmeubelhoezen.

Verlopen aanbiedingen van Compleet Comfort: