Corazon Met hart voor het kind en de wereld

Winkel informatie Corazon
Deze webshop bestaat helaas niet meer.
Ben je op zoek naar een pyjama of nachthemdje voor jouw kids? En zijn ze tussen de 0 en 7 jaar? Dan is Corazon iets voor jou. De nachtkleertjes van Corazon zijn met liefde voor het kind en de wereld gemaakt. De kleertjes worden geproduceerd volgende GOTS standaard. Dit houdt in dat ze milieuverantwoord fabriceren, van vezel tot verkoop. Corazon gebruikt biologisch katoen en een millieuvriendelijk productieproces waar geen kinderen aan deelnemen en iedereen een eerlijk loon verdient. Zo ben je er zeker van dat er geen reststoffen van chemicali├źn en zware metalen in de kleertjes zitten. Zo slapen jij en jouw kind allebei een stuk lekkerder.
De site van Corazon is overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorie├źn: kinderpyjama, jongenspyjama, meisjespyjama, nachthemd, sleepsuit, babypyjama en baby slaapzak.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Corazon aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Corazon.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Corazon kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Corazon heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Corazon als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Corazon belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Corazon, kinderpyjama, jongenspyjama, meisjespyjama, nachthemd, sleepsuit, babypyjama, baby slaapzak, jongen, meisje.

Verlopen aanbiedingen van Corazon: