Crocs Zacht, comfortabel en in vele verschillende modellen verkrijgbaar

Winkel informatie Crocs
Het begon voor Crocs in 2002 toen drie oprichters in Boulder, Calorado, besloten om een innovatief type schoen te ontwikkelen en op de markt te gaan brengen, onder de naam Crocs.
De Crocs waren in eerste instantie bedoeld als een boot- en buitenschoen vanwege de anti-slip en omdat de Crocs zo lekker zitten aan je voet. In 2003 werd Crocs een fenomeen en werd wereldwijd geaccepteerd als een schoen die overal bijgedragen kan worden voor comfort en als mode item.
De kernwaarden van Crocs zijn: lichtgewicht, comfortabele, anti-slip, modieuze en functionele schoen, die snel geproduceerd kan worden en een betaalbare prijs heeft.
Crocs heeft het assortiment opgedeeld in enkele categorie├źn: dames, heren, kinderen, medisch, gear, herfst, winter en outlet. Crocs zijn erg zacht, super comfortabel en vormen zich naar je voet. Daarnaast zijn ze slechts 6 ons zwaar en zorgen de luchtgaten voor frisse lucht en koele voeten. Kortom: eigenlijk zijn de Crocs een must have voor iedereen. Ben je benieuwd naar wat voor verschillende modellen Crocs er ondertussen zijn? Neem dan eens een kijkje in de online shop van Crocs.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Crocs aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Crocs.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Crocs kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Crocs heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Crocs als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Crocs belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, shop, crocs, buy, sale, cheap, discount, offer, coupon, jibbitz, shoes, sandal, slide, clog, slip-on, boot, heel, flip-flop, thong, schoenen, laarzen, klompen, platte schoenen, slippers, sandalen, hoge hakken, prepair, werk, flip flops.

Verlopen aanbiedingen van Crocs: