DAS Juridische bescherming voor als het nodig is

Winkel informatie DAS
DAS zet zich sinds 1963 in voor ieders belang. De rechtsbijstandverzekering van DAS maakte het voor het eerst mogelijk dat mensen zelf hun recht konden halen. DAS denkt dan ook vanuit mensen en hun vragen, zowel voor particuliere als zakelijke vragen.
Juridische zaken hebben financiële gevolgen en vice versa. Of het nu gaat om incasso, juridische hulp, financiering of ondersteuning, je hebt vaak een mix van specialisten nodig. DAS heeft juridische en financiële experts onder één dak. Dat is voor jou ten slotte wel zo gemakkelijk. Niet alleen geeft DAS advies over juridische en financiële vragen, DAS zorgt ook voor de praktische invulling daarvan. Daarnaast heeft DAS een adviesdesk die je altijd kan bellen, ook als je niet verzekerd bent. Want dan reken je gewoon af per uur.
Je kunt bij DAS terecht voor verschillende pakketten op het gebied van verzekeringen: Verkeersdeelnemers, DAS voor iedereen, Particulieren, Particulieren met Pluspakket of 55-plussers. Uiteraard kun je er ook altijd terecht voor juridisch advies en hulp bij incasso’s. Via DAS zorg je voor voldoende juridische bescherming als dat nodig is.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


DAS aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.DAS.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van DAS kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
DAS heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van DAS als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor DAS belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, DAS, rechtsbijstandsverzekering, particulieren, iedereen, zakelijk, verkeersdeelnemers, 55 plussers, pluspakket, juridisch advies, incasso, specialisten, financiering, ondersteuning, bescherming, hulp.

Verlopen aanbiedingen van DAS: