David & Thomas Tees, t-shirts en shirts

Winkel informatie David & Thomas
David & Thomas is opgericht door 2 creatieve jongens. Het idee om een bedrijf te starten kwam al snel uit, zodat zij hun creativiteit op een groot publiek over konden brengen door middel van t-shirts.
De oprichters van David & Thomas wilden niet de zoveelste T-shirt verkopers in Nederland zijn maar wilden zij opvallen door eigentijdse unieke prints te gebruiken. Ook de kwaliteit van de t-shirts moest van excellente kwaliteit zijn bij David & Thomas en beter zijn dan de branchegenoten. Daarom is ervoor gekozen om textiel te gebruiken van American Apparel, welke bekend staat om haar kwaliteit en levensduur. Ook is er door David & Thomas zorgvuldig nagedacht om de print op het t-shirt aan te brengen, zodat de print na vele wasbeurten ook nog steeds intact blijft. Tevredenheid van de klant was dan ook een van de belangrijkse uitgangspunten.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


David & Thomas aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.DavidandThomas.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van David & Thomas kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
David & Thomas heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van David & Thomas als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor David & Thomas belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, David & Thomas, Funky, Funkie, kleren, David, Thomas, David and Thomas, t-shirts, shirt, shirts, hippe, style, stijl, stijlvol, lifestyle, retro, sexy, unique, unieke, uniek, mode, fashion, kleding, merkkleding, transfer, zeefdruk, volwassenen, kinderen, accessoires, dames, heren, jongens, meiden.

Verlopen aanbiedingen van David & Thomas: