Difrax Innovatieve en modieuze producten voor baby en ouders

Winkel informatie Difrax
Difrax is opgericht in 1967 door Dippy en Frank van Eijkelenborg. Difrax biedt simpelweg alles voor baby en ouder. Zo biedt Difrax onder andere een uitgebreide collectie aan van verzorgingsartikelen, fopspenen, babyflessen en knuffels. Alle artikelen van Difrax staan in het teken om de eerste levensjaren van jouw kind te veraangenamen en om daarbij het gemak voor jou te vergroten. Daarom vind je naast de uitgebreide collectie van artikelen voor baby’s en kids veel gratis informatie met onderwerpen zoals het stoppen met een fopspeen, leren eten, zindelijk worden en nog veel meer. Deze gratis informatie kun je allemaal gratis downloaden op de site van Difrax.
Bij alle artikelen in de shop van Difrax staat de kwaliteit en veiligheid centraal, waardoor jij altijd de zekerheid hebt dat je veilige babyartikelen aanschaft vanuit je luie stoel. Als je ten slotte nog vragen hebt over de producten van Difrax kun je deze stellen aan de kraamverzorgende van Difrax via het adviescentrum. Dat is nog eens service!

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Difrax aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Difrax.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Difrax kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Difrax heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Difrax als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Difrax belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Difrax, Stoppen met foppen, Baby spreekuur, Kraampakket, Kraamverzorging, Babyartikelen, Babyvoeding, Beste babyfles, Zwanger, Bevallen, Kinderarts, Babyuitzet, Babyfles, Fopspeen, Speen, fles, Pakjeshouder, Nijntje, boeken, sale, fopspenen, bijtringen, flessen, flessenspenen, tuitjes, bekers, eetgerei, babyverzorging, knuffels, rammelaars, badspeeltjes, doe speeltjes, boekjes, sokken, pantoffels.

Verlopen aanbiedingen van Difrax: