Directplant.nl De grootste online plantenshop

Winkel informatie Directplant.nl
Wil je gemakkelijk online planten kopen? Dan is de grootste online plantenshop met een keuze uit meer dan 15.000 planten iets voor jou! Directplant.nl biedt je op een overzichtelijke manier verschillende zoekmogelijkheden, waardoor je de plant waar je naar op zoek bent snel kunt vinden. Bij iedere plant vind je een foto en een duidelijke omschrijving. Het is mogelijk om de bestelling bij jouw thuis te laten bezorgen, maar Directplant.nl biedt je ook de mogelijkheid om de planten op te halen op diverse afhaalplekken in Nederland.
Je kunt bij Directplant.nl onder andere terecht voor bamboe, siergrassen, bloembollen, bodembedekkers, coniferen, exotische planten, haagplanten, klimplanten, rozen, varens, potgronden, bemesting en nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem snel zelf een kijkje en koop voordelig en gemakkelijk online.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Directplant.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Directplant.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Directplant.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Directplant.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Directplant.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Directplant.nl belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Directplant.nl, planten, planten online, bamboe, siergrassen, bloembollen, bodembedekkers, bomen, bosplantsoen, coniferen, exotische planten, fruit, haagplanten, heide, kant en klaar hagen, klimplanten, kruiden, planten op stam, plantenbakken, rhododendron, rozen, sierheesters, snoeivormen, varens, vaste planten, vijverplanten, bemesting, potgronden.

Verlopen aanbiedingen van Directplant.nl: