DOGS-22 Luxe leren halsbanden en riemen

Winkel informatie DOGS-22
Deze webshop bestaat helaas niet meer.
Wil je jouw hond verwennen met een prachtige ambachtelijk gemaakte leren halsband en riem? Dan ben je aan het juiste adres bij DOGS-22. DOGS-22.com biedt prachtige luxe leren halsbanden en riemen aan onder eigen label. De halsbanden hebben stuk voor stuk een uniek design, zijn gemaakt van hoogwaardig runderleer en hebben een heerlijke comfortabele pasvorm. Met een deel van de opbrengst zet DOGS-22.com zich in voor de minderbedeelde honden.
Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om verwaarloosde en mishandelde asielhonden op Fuerteventura van medische zorg te voorzien. DOGS-22.com rekent standaard geen verzendkosten en er kan betaald worden met iDEAL. Daarnaast zijn de design halsbanden zeer betaalbaar.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


DOGS-22 aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.DOGS-22.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van DOGS-22 kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
DOGS-22 heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van DOGS-22 als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor DOGS-22 belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, hondenhalsband, leren hondenhalsband, trendy hondenhalsband, hondenhalsbanden, halsband voor greyhound, halsbanden voor galgo, hondenhalsband, halsband, hondenriemen, hondenlijnen, luxe hondenhalsbanden, hondenriem, leren hondenriem, hondenwebshop.

Verlopen aanbiedingen van DOGS-22: