Dolcis Verrassende en betaalbare schoenen, tassen en pantoffels

Winkel informatie Dolcis
Dolcis maakt deel uit van de Hoogenbosch Retail Group, één van de grootste schoenenretailers in Nederland. Dolcis biedt een breed assortiment aan van leuke schoenen en tassen voor een zeer scherpe prijs. Dolcis heeft momenteel 100 vestigingen in Nederland en is daarmee in alle grote en middelgrote steden in Nederland vertegenwoordigd. Voor het hele gezin is er wel iets leuks en passends te vinden bij Dolcis: herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen, pantoffels en tassen behoren namelijk tot het assortiment.

Gedurende het jaar worden er altijd twee onderscheidende collecties gepresenteerd. In het najaar wordt de collectie uitgebreid met pantoffels en in het voorjaar met sundries, slippers en sportachtige schoenen. Daarnaast biedt Dolcis uiteraard de benodigde onderhoudsproducten aan om alle schoenen in een optimale conditie te houden. Voor 23.00 uur besteld op werkdagen betekent geleverd binnen 2 werkdagen. Dolcis beschikt over het Thuiswinkelwaarborg kenmerk, hierdoor kan je er veilig shoppen. Ben je op zoek naar leuke schoenen? Neem dan eens een kijkje bij Dolcis.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Dolcis aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Dolcis.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Dolcis .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Dolcis heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Dolcis .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Dolcis belangrijk zijn: damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, tas, tassen, schoen, schoenen,,

Verlopen aanbiedingen van Dolcis: