Dolfinarium Ontmoet dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en veel meer dieren

Winkel informatie Dolfinarium
Heb je zin in een leuk dagje uit? Dan is het Dolfinarium iets voor jou. In het Dolfinarium geniet je van een dagvullend programma met maar liefst 10 verschillende shows en voorstellingen. Het Dolfinarium gaat elke dag al om 10.00 uur open, zorg er dus voor dat je op tijd bent, want dan kun je zo veel mogelijk shows zien. De showtijden hangen onder meer af van de weersomstandigheden, de verwachte drukte en natuurlijk de gezondheid van onze dieren. Hierdoor wisselen de tijden van de diverse shows iedere dag.
Naast de spetterende shows en voorstellingen, kun je flink spelen en ravotten en is er van alles te ontdekken in het Dolfinarium. Gekoppeld aan de Boeibakens is er een dierenpaspoort dat ieder kind gratis krijgt bij binnenkomst. Dit paspoort staat vol met leuke foto’s en diereninformatie. Verzamel dan ook alle dierenafdrukken.
Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar organiseert het Dolfinarium het programma Dromen bij Dolfijnen. Dit programma begint als het park dicht gaat. Het duurt tot de volgende dag als het park weer opengaat. Tijdens het programma boordevol activiteiten ontdek je alles over de dieren, kom je op plaatsen waar je anders niet mag komen, doe je dingen die anders alleen de trainers doen en slaap je bij de dolfijnen: onder water!

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Dolfinarium aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Dolfinarium.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Dolfinarium kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Dolfinarium heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Dolfinarium als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Dolfinarium belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Dolfinarium, dagje uit, dolfijnen, walrussen, shows, kinderen, bedrijven, entreekaart, toegangskaart, entree.

Verlopen aanbiedingen van Dolfinarium: