Dooor Jewelry Dooor Jewelry is een exclusief sieradenmerk

Winkel informatie DooorJewelry
Dooor Jewelry is een sieradenmerk uit Nederland en is alleen te koop via de online webshop. Ontwerpster Dorien Berkhout combineert haar gevoel voor styling en mode met een passie voor mooie materialen en eigentijdse ontwerpen. Het resultaat hiervan zijn de collecties van Dooor Jewelry. Het zijn unieke items die je in geen enkele winkel tegenkomt.
Dorien Berkhout is naast sieraden ontwerpster ook mode-redacteur en werkt hierdoor veel samen met creatievelingen.

De sieraden van Door Jewelry zijn handgemaakt van de mooiste materialen die er zijn en met oog voor detail. Alle sieraden van Dooor Jewelry worden zorgvuldig verpakt in zijde vloeipapier en verstuurd in een sieradenbuideltje met garantiebewijs. Ben je op zoek naar unieke sieraden? Neem dan eens een kijkje bij Dooor Jewelry.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


DooorJewelry aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.DooorJewelry.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van DooorJewelry .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
DooorJewelry heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van DooorJewelry .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor DooorJewelry belangrijk zijn: Dooor, Sieraden, armbanden, oorbellen, kettingen, hip holland, armbanden metaal, linda geluksset, oorstekers, handgemaakt,

Verlopen aanbiedingen van DooorJewelry :