Downtown.nl Extreme and funsports

Winkel informatie Downtown.nl
Down Town bestaat sinds 1985 en heeft een enorme naamsbekendheid opgebouwd.
Downtown.nl is de online extreme sportshop van Nederland, gespecialiseerd in snowboarden, skateboarden, inlineskaten en BMX. Met name op het gebied van snowboarden en skateboarden heeft Downtown.nl een enorm assortiment. Downtown.nl is officieel dealer van oa. Burton, Ride, K2, Rollerblade, USD, Libtech, GNU, Thirtytwo, Vans, Etnies, Nike 6.0, Emerica, És, Dragon, Electric, Anon en Volcom.
Alle producten die worden aangeboden door Downtown.nl zijn van de betere merken. Hierdoor garandeert Downtown.nl de kwaliteit waar Downtown.nl voor staat. Downtown.nl is uniek in zijn aanbod en heeft veelal artikelen die bij de grote ketens niet te vinden zijn. Downtown.nl heeft een perfecte service. De klantenservice is bereikbaar per mail en telefoon. Snelle reactie per mail helpt de klant een beslissing maken en een werkelijke aankoop te doen. Orders worden enkel online in behandeling genomen en NIET per telefoon.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Downtown.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Downtown.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Downtown.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Downtown.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Downtown.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Downtown.nl belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Downtown.nl, streetwear men, streatwear kids, footwear, bags, packs, tassen, rugzakken, sunglassen, zonnebrillen, snowboards, bindings, boots, snowboard accessoires, outerwear, goggles, gloves, protection, bescherming, skateboards, dvd, bmx, inline skate, watches.

Verlopen aanbiedingen van Downtown.nl: