Draagdoek.nl Dragen in een draagdoek, feel like a star

Winkel informatie Draagdoek.nl
Draagdoek.nl is opgericht door Kay Poelen. Zij is zowel de eigenaresse als het creatieve brein achter Draagdoek.nl. Draagdoeken beginnen tegenwoordig een normaal onderdeel van het dagelijks straatbeeld te worden. Op Draagdoek.nl vind je vele trendy draagdoeken, waarmee jij graag gezien kan worden op straat. Je kunt kiezen uit enkele ‘standaard’ draagdoeken, maar kunt ook je eigen draagdoek ontwerpen en samenstellen bij Draagdoek.nl
Het dragen van een baby in een draagdoek is ongeveer de oudste manier van het dragen van een kind en in heel veel culturen en werelddelen al lange tijd vanzelfsprekend. Een draagdoek heeft verschillende voordelen: baby’s die gedragen worden in een draagdoek zijn rustiger en huilen aanzienlijk minder, de emotionele en sociale ontwikkeling van de baby is op z’n best, de motoriek, het evenwicht en de tastzin worden sneller en beter ontwikkeld. Verder zorgt de draagdoek voor een betere ontwikkeling van heupjes en rug en kun je altijd en overal borstvoeding geven. Voor de volledige uitleg en nog meer tips en tricks kijk je op Draagdoek.nl

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Draagdoek.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Draagdoek.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Draagdoek.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Draagdoek.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Draagdoek.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Draagdoek.nl belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Draagdoek.nl, draagdoek, draagdoeken, bykay, carrier, wrap, babysling, slendang, selendang, mutsje, bandana, tussenstuk, baby, peuter, trendy, accessoires, draagzak, buikdrager, speenkoord, meitai, mei-tai, kay, poelen, ontwerpen, samenstellen.

Verlopen aanbiedingen van Draagdoek.nl: