Dresses Only Alles draait om jurken!

Winkel informatie Dresses Only
Dresses Only is een webwinkel uit Nederland die helemaal gericht is op jurken. De dresses worden over heel de wereld ingekocht. Hierbij kan gedacht worden aan: Londen, New York, Milaan, Parijs, Madrid, Los Angeles, Dubai. De collectie wordt elke week aangevuld met nieuwe ontwerpen. Hierdoor is de site elke week weer een verrassing. Dresses Only selecteert de jurken zorgvuldig en is daarbij erg gericht op kwaliteit, pasvorm, ontwerp en stoffen. Bij Dresses Only haal je een trendy en exclusieve jurk in huis met een goede pasvorm.

De webwinkel van Dresses Only heeft voor elke gelegenheid een ander jurk. Ze hebben dan ook heel veel verschillende merken in het assortiment. Hierbij kan gedacht worden aan: Modstrom, SuperTrash, Just B. mbyM, Yumi, Aaiko en Lavand. Ook hebben ze gedacht aan chique outfits voor speciale gelegenheden of feestdagen. Dat geldt eveneens voor grote maten. Jurkenliefhebbers tot en met maat 48 hebben volop keuze. Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje op de website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Dresses Only aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Dresses Only.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Dresses Only .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Dresses Only heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Dresses Only .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Dresses Only belangrijk zijn: jurken, jurkjes, jurk, dameskleding, mode, webwinkel, merkkleding, tunieken, bestellen, shoppen, modstrom, supertrash, babyphat

Verlopen aanbiedingen van Dresses Only: