Ecochic Saving the earth in style

Winkel informatie Ecochic
Ecochic bestaat helaas niet meer.
Ecochic is ontstaan door een vanuit het hart gevoelde diepe verantwoordelijkheid voor de planeet en de natuur. Less is always more is dan ook het belangrijkste motto van Ecochic.
Ecochic is een eco-sexy lingerie lijn. De lingerie is gemaakt van bamboe, 100% organic zijde en hennep/zijde. Ze maken gebruik van op water gebaseerde, niet verontreinigende kleurstoffen en produceren onder Fair Trade omstandigheden in de UK en in India.
Ecochic is er trots op om sexy lingerie op een eco- en friendly wijze te kunnen produceren en verkopen. Alle lingerie is dusdanig ontworpen dat het zo min mogelijk schade toebrengt aan het milieu. De producten van Ecochic worden veelal met de hand vervaardigd in kleine werkplaatsen, waar de locale bevolking en minderheidsgroepen aan eerlijk betaald werk worden geholpen waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van eco-vriendelijke grondstoffen of hergebruikt basismateriaal.
De kernwaarden van Ecochic zijn dan ook: ecologisch, stijlvol, 100% organic, recycled, fairtrade en duurzaam.
Naast lingerie levert en maakt Ecochic o.a. sieraden en tassen.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Ecochic aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Ecochicshop.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Ecochic .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Ecochic heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Ecochic .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Ecochic belangrijk zijn: duurzaam,eco,ecochic,ecologisch,fair trade,lingerie,milieu,natuur,organic,recycled,sexy,stijlvol,string

Verlopen aanbiedingen van Ecochic: