FAIRyGOOD Inspiratie voor duurzaam leven

Winkel informatie FAIRyGOOD
FAIRyGOOD biedt producten aan die gemaakt zijn in ontwikkelingslanden. Wanneer jij een product koopt bij FAIRyGOOD kan je ervan uitgaan dat de maker een goede prijs gekregen heeft voor het product en zodoende een goed bestaan op kan bouwen. FAIRyGOOD biedt je inspiratie voor een duurzaam leven. Zij doet dit door stijlvolle, handgemaakte cadeau artikelen en woonaccessoires aan te bieden afkomstig van kleine familiebedrijven en coöperaties in ontwikkelingslanden. De landen waar de producten vandaan komen zijn: Cambodja, Filippijnen, India, Guatamala en Indonesie. In die landen wordt vooral gebruik gemaakt van de volgende materialen: Abace, Acacia hout, Bamboe, Buntal en Capiz.
De producten zijn stuk voor stuk mooi, kwalitatief hoogwaardig en een product met een verhaal.

Ben jij geïnteresseerd in één van de producten van FAIRyGOOD? Neem dan eens een kijkje op de website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


FAIRyGOOD aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.FAIRyGOOD.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van FAIRyGOOD .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
FAIRyGOOD heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van FAIRyGOOD .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor FAIRyGOOD belangrijk zijn: Fair trade producten, fair trade kado, fair gifts & living, webshop, online bestellen, webwinkel, internetwinkel, homeshopping, handgemaakt, cadeau, cadeau-artikelen, woonaccessoires, eerlijke handel, duurzaam, derde wereld, wereldwinkel

Verlopen aanbiedingen van FAIRyGOOD: