Family Seat De kinder wc-bril, ook voor ouders

Winkel informatie Family Seat
Family Seat heeft iets handigs ontworpen: een wc bril waar ook een kinder wc-bril in is verwerkt. Er is altijd wel een plek waar deze Family Seat van pas komt: thuis, familie, vrienden, op school en ga zo nog maar even door. De Family Seat is ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen en vervangt de potjes en opzetstukken.

Enkele kenmerken van de Family Seat: handig en stijlvol, combinatie van volwassenen- en kindertoiletbril, geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden, opbergen is niet nodig aangezien de kinderzitting in de deksel wordt vastgezet, hygiƫnisch en gemakkelijk schoon te maken, past op bijna elk standaard toilet en is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren.
Kortom: een must have voor elk huishouden met kleinere kids. Heb je interesse in de Family Seat? Neem dan eens een kijkje op de site.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Family Seat aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Family Seat.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Family Seat .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Family Seat heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Family Seat .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Family Seat belangrijk zijn: wc bril verkleiner, toilet bril verkleiner, kindertoilet, kinderwc, kinder toiletzitting, kindertoiletzitting, kinder wc, kinder toilet, zindelijkheid, familyseat, family seat

Verlopen aanbiedingen van Family Seat :