Fashion4home Designmeubels, exclusief maar betaalbaar

Winkel informatie Fashion4home
Fashion4home.nl is een webshop die zich richt op het verkopen van designmeubels tegen scherpe prijzen. De kortingen lopen bij Fashion4home vaak op tot 50-80%. Fashion4home.nl geeft designers van over de hele wereld de kans om hun idee├źn en schetsen en vervolgens te delen met klanten. Klanten kunnen feedback geven, en geven zo de designer de kans om nieuwe concepten te ontwikkelen. Fashion4home.nl hecht erg veel waarde aan klanttevredenheid. Fashion4home probeert jou tevreden te stellen door de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs te leveren. Het bedrijf is opgericht door experts van enkele grote retail, e-commerce en internetbedrijven zoals eBay Duitsland, Adidas en Yahoo!
In tegenstelling tot andere meubelverkopers, waar vaak een levertijd tot 12 maanden geldt, is er bij fashion4home geen lange levertijd.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Fashion4home aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Fashion4home.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Fashion4home kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Fashion4home heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Fashion4home als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Fashion4home belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Fashion4home, fashion4home, meubels, online meubels, meubes, design meubels, bank, hoekbank, slaapbank, ligstoel, hocker, zitzak, bank, fauteuil, loungestoel, fotoschilderij, outdoormeubel, Reinhard Dienes, Mike To, Giancarlo Vegni, LDK, Logan Komorowski, Javier Daza, Yves Krier, Franco Goldschmied, Joshua Eriksson.

Verlopen aanbiedingen van Fashion4home: