Fiets-Fun Fietsvakanties voor jong en oud en klein en groot

Winkel informatie Fiets-Fun
Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.
Je kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen je langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen mogen de mensen van huis meenemen, maar kunnen ook bij Fiets-Fun gehuurd worden tegen scherpe tarieven. Ook het huren van een tent, zonder te fietsen, op één van de 35 campings behoort tot de mogelijkheden.
Fiets-Fun is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Alle reizen die Fiets-Fun aanbiedt zitten in eigen beheer en zijn door Fiets-Fun ontwikkeld.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Fiets-Fun aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.fiets-fun.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Fiets-Fun kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Fiets-Fun heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Fiets-Fun als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Fiets-Fun belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Fietsvakantie met kinderen, fiets-kampeer arrangementen, fietstrektochten, fietsvakanties, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, fiets-cottage arrangementen, Fiets-Fun.

Verlopen aanbiedingen van Fiets-Fun: