Flinndal Vitaminen, omega 3 visolie en glucosamine

Winkel informatie Flinndal
Flinndal is een Nederlands bedrijf dat in 2004 is opgericht als leverancier van eigenmerk voedingssupplementen. Door de combinatie van hoge kwaliteit producten die voor een voordelige prijs, rechtstreeks aan de consument worden geleverd, heeft Flinndal een unieke plaats binnen de branche van de voedingssupplementen weten te verwerven.
Flinndal is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. En sinds een aantal jaar is Flinndal ook in het buitenland actief met deze succesvolle formule. Zo worden onze supplementen ook verkocht in Engeland en Duitsland. Het assortiment van Flinndal.nl bestaat uit supplementen die een aanvulling bieden op de dagelijkse voeding, met onder meer multivitaminen, omega 3 (visolie), calcium magnesium, cranberry en glucosaminesupplementen.
Bij Flinndal profiteer je van hoge kwaliteit, gratis verzending, niet goed = geld terug en als je voor 18u besteld op werkdagen heb je het de volgende dag al in huis. Kortom: waar wacht je nog op?

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Flinndal aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Flinndal.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Flinndal kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Flinndal heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Flinndal als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Flinndal belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Flinndal, flinndal, voedingssupplementen, omega 3, visolie, glucosamine, vitaminen, vitamines, multivitamine, multivitamines, q10, cranberry, nachtrust, vezel complex, aanvulling op de voeding.

Verlopen aanbiedingen van Flinndal: