Food & Fun Bak je eigen mini-pizzas!

Winkel informatie Food & Fun
Food & Fun heeft een nieuw product op de Nederlandse markt geïntroduceerd: “De Pizzarette”. Dit product geeft een nieuwe invulling aan het eten met gezelschappen. Met de Pizzarette maakt ieder voor zich lekkere kleine pizza’s om ze daarna op te eten. Om de pizza’s eenvoudig en snel te verhitten is de Pizzarette een uitstekend product. Je zet het midden op tafel en daarmee heb je meteen een Italiaanse pizza-oven met zijn echte terracotta koepel in huis gehaald. Wil jij met de feestdagen niet meer het traditionele gourmetten dan is dit een uitstekend alternatief. Het is snel! De meeste mensen houden van pizza’s en het is bovendien heel gezellig om te doen. De Pizzarette is een totaalproduct. Alle toebehoren voor het maken van de lekkerste pizza’s zitten erbij. Hierbij moet je denken aan: spatels, bakplaat, deegvorm en een boekje met tips en recepten.
Je hebt natuurlijk zelf de keuze welke ingrediënten je op een avond gaat gebruiken. Hierbij kan je denken aan: ansjovis, paprika, tomaten, ham, salami, chorizo, Spaanse pepers, champignons, gerookte zalm, tomatensaus, uienringen, mozzarella, geraspte parmezaanse kaas, olijven, garnalen, verse kruiden, olijfolie.

Loopt het water al bij jou in je mond? En ben jij geïnteresseerd in de Pizzarette? Neem dan eens een kijkje op deze website! Je kunt het product eenvoudig en snel bestellen.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Food & Fun aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Food & Fun.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Food & Fun .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Food & Fun heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Food & Fun .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Food & Fun belangrijk zijn: pizza maken, pizza deeg maken, pizza recept, pizza maken kinderen, pizza tomatensaus, pizza zelf, pizza bodem, pizza deeg, een maken, zelf een maken, pizza, pizza bakken, zelf pizza maken, pizza recepten, pizzarecepten, pizza gourmetten, piza, minipizza, italiaanse pizza, pizza-oven, doe-het-zelf pizza op tafel, pizzeria thuis, pizzadeeg maken, zelf pizza bakken, pizza-set, pizza gourmet set, fondue, kinderfeestje, feestje.

Verlopen aanbiedingen van Food & Fun: