Fooshz Serious about shoes

Winkel informatie Fooshz
Fooshz.com is de nieuwe online shoestore. Onder het motto ‘SERIOUS ABOUT SHOES verkoopt Fooshz.com aansprekende merken als onder andere Tony Mora, IKKS, Walk in the Park en Roberto d’Angelo.
Fooshz.com houdt van schoenen, dat is de basis voor alles wat zij doen. Schoenen maken de outfit compleet, zowel als het een eye-catcher is als wanneer het een goede basic is. Het gaat om kwaliteit. Je ziet het aan een schoen, of deze gemaakt is met respect voor het ambacht, en als er kwalitatief goed leer is gebruikt. Goede schoenen moeten niet alleen goed passen bij het overgrote deel van je garderobe en lifestyle, in ‘serieus’ goede schoenen zie je er twee keer zo goed uit en ze gaan minstens twee keer zo lang mee.
De merken die Fooshz.com in de collectie heeft passen in dit plaatje. Zij kiezen voor kwaliteit, maar kiezen ook voor de trends uit het modebeeld.Fooshz.com heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en Fooshz.com rekent geen verzend- en retourkosten, zodat de schoenen of laarzen thuis kan passen, voor je definitief beslist.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Fooshz aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Fooshz.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Fooshz kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Fooshz heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Fooshz als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Fooshz belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Fooshz, Alberto Fermani, Altra Cosa, Atelier do Sapato, Ca’Shott, Feliz, IKKS, Maluo, Roberto d’Angelo, Ruby Brown, Tony Mora, Unknown Boon, Walk in the Park, laarzen, enkellaarzen, cowboy laarzen, gevoerde laarzen, pumps, pantoffels, sandalen, slippers, accessoires.

Verlopen aanbiedingen van Fooshz: