Goededoelenkaartje.nl Zelf echte kaarten maken, door de postbode bezorgd

Winkel informatie Goededoelenkaartje.nl
Vanaf nu hoef je nooit meer naar de boekhandel, het postkantoor en de brievenbus. Je maakt je kaarten eenvoudig in vier stappen via Goededoelenkaartje.nl! Je maakt via deze website ├ęchte kaarten. Je kiest zelf wanneer je jouw kaart(en) wilt laten bezorgen. Morgen op de mat? Voor 15:00 uur gemaakt betekent morgen bezorgd. Goededoelenkaartje rekent hierbij op de postbode! Maar je kunt je kaart(en) ook over een aantal dagen laten bezorgen. Dan weet je zeker dat je op tijd bent voor die ene verjaardag!
Je kaarten worden met een digitale drukpers op hoge kwaliteit gedrukt: dubbelzijdig in kleur op 260 grams wenskaartenpapier. Door je kaarten te versturen via Goededoelenkaartje.nl steun je automatisch het goede doel! De goede doelen hebben actief gekozen voor deelname aan www.Goededoelenkaartje.nl en hebben een CBF keurmerk.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Goededoelenkaartje.nl aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Goededoelenkaartje.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Goededoelenkaartje.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Goededoelenkaartje.nl heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Goededoelenkaartje.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Goededoelenkaartje.nl belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Goededoelenkaartje.nl, Kaarten maken, kaart maken, kaartjes maken, goed doel, goede doelen steunen, kerst kaart versturen, kerstkaart, .

Verlopen aanbiedingen van Goededoelenkaartje.nl: