GoodMoodKid Basis babykleding en kinderkleding voor meisjes en jongens

Winkel informatie GoodMoodKid
Bij GoodMoodKid kun je terecht voor een mooie en betaalbare basiscollectie baby- en peuterkleding in warme kleuren die jij nu met een minimale tijdsinvestering kan aanschaffen.
De collectie van GoodMoodKid bestaat uit broekjes, jumpsuits, rompers, t-shirts, jurkjes, ritsvesten, overslagvesten, spencers, mutsjes, maillots en sokjes. Tevens is het mogelijk om babykleding te laten bedrukken bij GoodMoodKid.
Alle producten van GoodMoodKid staan voor hippe eenvoud en comfort die makkelijk te mixen en matchen zijn. Het materiaal waarvan de kleding gemaakt is, bestaat uit katoen met een klein percentage elastine zodat de pasvorm behouden blijft, je kind zich er lekker in kan bewegen en het zachter aanvoelt. De collectie bestaat uit basisstukken die iedere ouder, iedere peuter en iedere baby blij zal maken, omdat gemak en comfort voor ouders en kinderen voorop staat.
De mensen achter GoodMoodKid streven naar een zo zuiver mogelijk proces. Dit houdt in dat de fabrikanten waarmee samen wordt gewerkt moeten voldoen aan een aantal eisen waarvan geen kinderarbeid één van de belangrijkste is. Daarnaast investeert GoodMoodKid ook in kinderen, via de stichting GoodMoodWorld zetten zij zich in voor de verbetering van de leefsituatie van kinderen waar dan ook ter wereld.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


GoodMoodKid aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.GoodMoodKid.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van GoodMoodKid kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
GoodMoodKid heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere spGoodMoodKidale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van GoodMoodKid als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor GoodMoodKid belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, GoodMoodKid, basiscollectie, broeken, jumpsuits, romper, t-shirt, jurk, ritsvest, overslagvest, spencer, muts, maillot, sok, pasvorm, elastine, eenvoud, comfort, basisstuk, zacht, ouder, kind, baby, blij.

Verlopen aanbiedingen van GoodMoodKid: