Halfords Voor auto en fiets, net zo makkelijk

Winkel informatie Halfords
Heb je iets nodig voor je auto of je fiets? Dan ben je bij Halfords aan het juiste adres. Bij Halfords weten ze alles van de auto en van de fiets. Voor alle handige producten kun je bij Halfords terecht. In totaal heeft Halfords momenteel zo’n 160 winkels in Nederland en België. In de winkels vind je handige accessoires en diensten voor onderweg met de fiets en de auto. De winkels zijn alle heel praktisch en het assortiment is altijd actueel.
Je kunt bij Halfords terecht voor onder andere dakkofers, omafietsen, elektrische fietsen, maar ook voor al je automultimedia en autonavigatie. Zo koop je er onder andere navigatie van TomTom, Navigon en Garmin en autoradio’s van Sony en Kenwood.
Bestel je iets via internet en wil je het liever afhalen in de winkel? Geen probleem, ook dit is mogelijk bij Halfords. Uiteraard behoort ook thuisbezorgen tot de mogelijkheden. Halfords, net zo makkelijk.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Halfords aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Halfords.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Halfords kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Halfords heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Halfords als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Halfords belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Halfords, auto, fiets, multimedia, navigatie, fietsaccessoires, fietsonderdelen, auto-accessoires, auto-onderhoud, auto-onderdelen.

Verlopen aanbiedingen van Halfords: