Heine Altijd iets bijzonders

Winkel informatie Heine
Heinrich Heine GmbH is onderdeel van de Otto group en heeft daarmee meteen een bekende naam. Het bedrijf is internationaal actief. Heine is actief als handelsorganisatie. Heine zelf staat al vele jaren bekend als aanbieder van producten op het gebied van wonen en mode. Naast Nederland is Heine ook actief in vele andere Europese landen, te denken aan: Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en natuurlijk het thuisland Duitsland. Het bedrijf wil zich onderscheiden van de rest en doet dat op geheel eigen manier. Ze hebben niet voor niets als motto: “Altijd iets bijzonders”. Een van de bijzondere punten van Heine is dat het in totaal 40 calalogi uitbrengt in 1 jaar. Hiermee wil het de trendgevoelige consument tegemoet komen. Omdat de tevredenheid van de klanten als een van de pijlers gezien wordt is het bijzonder belangrijk dat de Thuiswinkel Organisatie als onafhankelijke derde de belangen van de Heine-klanten vertegenwoordigt.

Wil jij een webwinkel bezoeken die bijzonder is in vele opzichten. Maar die een site heeft waar je overzichtelijk je producten kunt vinden. Neem dan eens een kijkje. Je vindt bij Heine altijd wel een kledingstuk dat bij je past.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Heine aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Heine.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Heine .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Heine heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Heine .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Heine belangrijk zijn: herenmode, avondkleding, avondjurken, herenmode onlineshop, damesmode onlineshop, Heine, Heine postorder, Heine onlineshop, damesmode, damesmode herenmode

Verlopen aanbiedingen van Heine: