Heineken Maakt uitgaan nog leuker

Winkel informatie Heineken
Heineken is haar geschiedenis begonnen op 16 december 1863. De 22-jarige Gerard Adriaan Heineken koopt brouwerij met geleend geld van zijn De Hooiberg-brouwerij in Amsterdam, dit was het begin van Heineken. In 1914 neemt chemicus Henry Heineken het stokje over van zijn vader. Hij besefte als geen ander dat het Heinekenproduct van constante hoge kwaliteit moest zijn om succesvol te kunnen zijn met de onderneming. Hij heeft de techniek van het bierbrouwen vervolmaakt. De kleinzoon van de oprichter, was de laatste van de Heineken heren die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het bedrijf. Hij is de initiatiefnemer van het echte merk Heineken. Hij heeft dan ook een eigen reclameafdeling opgezet om het merk Heineken in de wereld te zetten. Hij heeft Heineken gemaakt zoals we het nu kennen.

Heineken bezit een aantal merken die ze op de markt hebben. Hierbij gaat het om: Heineken, Amstel, Brand, Wieckse en Crystal Clear. Heineken is met deze biermerken vertegenwoordigd over heel de wereld!

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Heineken aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Heineken.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Heineken .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Heineken heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Heineken .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Heineken belangrijk zijn: aanbieding,actie,Amstel,bier,Brand,brouwen,Heineken,korting,Wieckse,Wijn